Partners

Som servei tècnic oficial

Un bon assessorament és indispensable!

Bateria fabricada a Alemanya i dissenyada per funcionar durant 20 anys (10.000 cicles). Ofereix la màxima garantia del mercat. La recomanem especialment en grans instal·lacions trifàsiques i instal·lacions industrials. Com a Certified Partner tenim contacte directe amb el fabricant.

Fronius és una marca austríaca fundada el 1945 i centrada en productes d’energies renovables amb uns alts estàndards de qualitat (amb més de 1200 patents). Ofereix la millor fiabilitat del mercat. Com a System Partner tenim contacte directe amb el fabricant.

Sunpower és una fabricant americà centrat en mòduls d’alta eficiència i garantia. La seva fabricació sense “Busbars” minimitza els possibles punts calents i deteriorament durant el pas dels anys. Al ser instal·ladors certificats, podem oferir 25 anys de garantia completa (inclou servei de substitució en cas de que alguna cosa vagi malament).

Victron és l’empresa referent en equips per carregar/descarregar i gestionar tot tipus de bateries. Permet una solució per qualsevol aplicació o requeriment. Des dels nostres inicis que hi treballem i han demostrat una gran capacitat d’adaptació i d’innovació.

Sistema de bateria intel·ligent desenvolupada a Valencia especialment pensat per instal·lacions residencials. El seu gran valor afegit és la ràpida adaptació al sistema energètic espanyol. Actualment, destaquen els seus algoritmes per treure el màxim partit a la bateria vidual i a la compensació d’excedents.

Solaredge complementa el nostre catàleg ja que aporta la solució més eficient del mercat en optimitzadors. És especialment interessant en teulades amb gran nivell d’ombrejat, permet que cada mòdul fotovoltaic funcioni independentment de la resta al seu màxim rendiment.