Estacions de càrrega per habitatges, empreses i comunitats

Cotxe elèctric

Les principals marques de cotxes estan apostant pel vehicle elèctric a l’hora que l’usuari va descobrint tots els avantatges que ofereix i perd la por a comprar-ne. L’incorporació del vehicle elèctric a l’edifici no suposarà un augment de la potència contractada si es fa mitjançant estacions amb balanceig de càrrega intel·ligent.

Integració solar

En aquesta transició nosaltres veiem que els beneficis del vehicle elèctric (mediambientals i econòmics) només són totals quan es carreguen amb energia solar. S’aprofiten els excedents durant les hores de màxima producció per carregar el cotxe d’una manera neta i gratuïta.

ASSESSORAMENT ESTACIÓ CÀRREGA

En aquest escenari, la nostra feina és assessorar sobre les estacions de càrrega que permeten aquesta integració amb l’energia solar fotovoltaica. Estem en contacte amb les principals marques del sector per oferir la instal·lació certificada de carregadors tan a l’àmbit domèstic com en flotes d’empreses.

Legislació

Cal tenir en compte que totes les estacions de càrrega des de 2.3 kW monofàsics amb endoll standard als 22 kW tipus 3 en trifàsic o les càrregues DC, s’han de realitzar per personal qualificat i és obligatòria la seva legalització. En instal·lacions superiors a 10 kW caldrà projecte elèctric.