Avís legal

Titular del web i dades de contacte

Aquest lloc web és un domini d’internet titularitat d’Andreu Minobas Llenas amb domicili al CARRER SALINCS, 25 17213 BEGUR (GIRONA).

Pots posar-te en contacte amb nosaltres:

  • Per telèfon, al número (+34) 972302864
  • Per correu electrònic, a l’adreça info@verdsolar.com
  • Per escrit dirigit al nostre domicili a CARRER SALINCS, 25 17213 BEGUR (GIRONA).

Per a qualsevol aclariment si us plau no dubtis a contactar amb nosaltres.

Condicions d’ús del web

Les presents condicions d’ús regulen l’accés a aquest web, i els seus sites, per part de qualsevol usuari d’internet. Pel mer ús d’aquest web, i els seus sites, l’usuari manifesta la seva acceptació sense reserves de les presents condicions d’ús.

Andreu Minobas Llenas es reserva el dret unilateral de modificar les presents condicions d’accés al web, així com els continguts que hi ha inclosos.

Limitació i exclusió de responsabilitat

El contingut d’aquest web, i els seus sites, és de caràcter general i té una finalitat i efectes exclusivament informatius.

Andreu Minobas Llenas rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per ella o publicada sota el seu nom de manera no autoritzada per ella, igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització per tercers dels continguts.

En el cas d’incloure enllaços a altres pàgines web, Andreu Minobas Llenas declina qualsevol responsabilitat relacionada amb l’accés i utilització d’aquests enllaços.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d’aquest web, i els seus sites, està protegida per les lleis sobre propietat intel·lectual i industrial. Tret que no s’indiqui el contrari, els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts corresponen en exclusiva a Andreu Minobas Llenas. L’usuari reconeix que l’ús dels continguts queda estrictament limitat a finalitats personals del mateix usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no expressament autoritzada de tals obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual.

Així mateix, l’usuari s’abstindrà de fer servir els continguts i, en particular, la informació de qualsevol tipus obtinguda a través del web per remetre-hi publicitat, comunicacions amb finalitats de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat. També s’abstindrà de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

Aquest web, i els seus sites, no pot ser emprat en connexió amb altres productes o serveis aliens a Andreu Minobas Llenas de manera que pugui causar confusió entre els usuaris o descrèdit de Andreu Minobas Llenas.

Política per enllaçar a aquest web

Qualsevol usuari, entitat o pàgina web que desitgi establir algun tipus d’enllaç amb destinació a aquest web haurà de sol·licitar autorització prèvia i per escrit a Andreu Minobas Llenas.

En qualsevol cas l’enllaç haurà de ser absolut i complet, és a dir, dirigirà l’usuari a aquest web abastant completament l’extensió de la pantalla de la pàgina que conté l’enllaç. En cap cas, llevat que se’n faci una autorització expressa i per escrit de Andreu Minobas Llenas, la pàgina que realitzi l’enllaç podrà reproduir aquest web, integrar-lo com a part pròpia o presentar-lo dins dels seus marcs.

No s’inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines d’aquest web o els serveis que s’hi ofereixen.

L’enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a Andreu Minobas Llenas.

Sota cap circumstància, Andreu Minobas Llenas serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es realitzi l’hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s’hi inclouen.

Protecció de dades personals

L’ús d’aquest web i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a la nostra política de privacitat incloent-hi la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

Llegeix detingudament la política de privacitat per saber com utilitzem les dades dels usuaris i com exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Galetes

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a diverses finalitats incloent-hi analítiques i publicitat adaptada als interessos de l’usuari. El mer ús d’aquest web amb les galetes activades al navegador implica l’acceptació del seu tractament conforme a la nostra política de galetes.

Llegeix detingudament la nostra política de galetes per conèixer els tipus de galetes utilitzades i com bloquejar-les i esborrar-les al teu navegador.

Prevalença de la versió en català

En cas que es tradueixi aquest avís legal a altres idiomes, quan hi hagi discrepància, prevaldrà la versió en català.

Legislació i jurisdicció aplicable

El present Avís Legal, així com les relacions entre Andreu Minobas Llenas i els usuaris, es regiran per la normativa espanyola vigente.

Política de privacitat

La utilització d’aquest web i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari d’acord amb aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és Andreu Minobas Llenas, 41530340E.

Adreça: CARRER PICASSO, 47 PALAFRUGELL 17200 (GIRONA)

Dades de contacte del responsable: (+34) 972302864. Correu electrònic: info@verdsolar.com

Dades de contacte del delegat de protecció de dades: CARRER PICASSO, 47 PALAFRUGELL 17200 (GIRONA) – correu electrònic: tecnic@verdsolar.com

Finalitat del tractament de les dades

Les dades es tracten amb l’objectiu de proporcionar accés als continguts en línia del web, així com atendre les sol·licituds dels seus usuaris, portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat del web i, si s’escau, l’enviament d’informació comercial sobre els nostres productes i serveis per via electrònica.

En cas d’emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual se sol·liciten.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals i, si s’escau, execució d’un contracte o precontracte.

Destinataris i transferències

Destinataris: Andreu Minobas Llenas, associacions i entitats vinculades.

No es preveu la transferència internacional (fora de l’espai econòmic europeu), excepte amb finalitats d’emmagatzematge i, en qualsevol cas, sobre la base de l’existència d’una decisió d’adequació, d’acord amb l’existència de garanties adequades, així com entitats adherides a l’acord Privacy Shield (http://www.privacyshield.gov).

Termini de conservació de les dades

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no es sol·liciti la seva supressió durant el termini per el qual es poguessin derivar responsabilitats legals pel serveis prestats.

Drets de les persones

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar, i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, si s’escau.

Per a aquesta finalitat podeu enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l’adreça del responsable, incloent la referència “Protecció de dades”.

Per facilitar-ne la identificació, recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud una còpia del seu DNI/passaport.

Veracitat i actualització de les dades

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; entendrà que les dades han estat facilitades pels seus titulars. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que es pugui ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L’usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

Andreu Minobas Llenas ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris del web. No obstant això, l’usuari tindrà en compte que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Analítiques Web

Aquest web empra diverses analítiques per conèixer la manera en què el públic la busca, hi accedeix i la utilitza. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del web de l’empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquest web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per ara analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició a xarxes socials, etc.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, de manera que permet la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i, posteriorment, poder oferir-los publicitat que s’hi adapti.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquest web integra funcions de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, USA), com per exemple vídeos de YouTube, mapes i analitiques. Per fer-ho, quan s’empra aquest web, el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet Google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google saber que l’usuari ha visitat el web des de la seva adreça IP. Google empra galetes persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash al dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari a Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquest web l’usuari dona el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

Instagram plugin

Our website contains functions of the Instagram service. These functions are offered by Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

If you are logged into your Instagram account, you can click the Instagram button to link the content of our pages with your Instagram profile. This means that Instagram can associate visits to our pages with your user account. As the provider of this website, we expressly point out that we receive no information on the content of the transmitted data or its use by Instagram.

For more information, see the Instagram Privacy Policy: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Social Sharing Buttons

Our website contains social sharing buttons. These buttons are only links to external networks that allow you to share content on our website within these networks. These buttons do not transmit any data to these networks unless clicked. Once you click one of these buttons you will be redirected to a sharing form on the respective social network with pre-filled information.