Qui som? Com som? Com treballem?

Experiència i compromís

Empresa familiar dedicada a les energies renovables des del 1998. Durant aquests més de 20 anys d’experiència no només hem viscut tots els canvis tecnològics sinó que també ens hem adaptat en cada moment als canvis de legislació.

A les comarques de Girona és a on desenvolupem la major part de la nostra activitat i a on podem ser més competitius.

Solucions de qualitat a preus assequibles

Intentem diferenciar-nos amb uns equips de qualitat i uns acabats nets i segurs de manera que es facilita el seu manteniment i s’allarga la vida de la instal·lació. L’experiència ens dona confiança en les nostres marques i en la nostra metodologia de treball.

Tracte personal i solucions personalitzades

Escoltar les necessitats del client és fonamental però sovint encara és més important explicar degudament el funcionament de la instal·lació així com els seus avantatges i les seves limitacions.

Al ser una empresa petita podem ser molt dinàmics per adaptar els nostres serveis a cada client. Això contraresta amb les ofertes genèriques llençades per grans empreses i companyies elèctriques.

Sabem com fer-ho i ho fem fàcil

Revisem les ordenances municipals per preparar la documentació per la llicència d’obres i fem tots els tràmits de legalització en nom del titular. Informem de les diferents subvencions i avantatges fiscals.

Assessorament i seguiment proper del correcte funcionament de la instal·lació.

Seguretat

No busquem els mínims marcats per la legislació tan sols amb l’objectiu de reduir costos sinó que ens assegurem que la instal·lació sigui elèctricament segura i que l’estructura pugui aguantar les càrregues de vent, aigua i neu. Aspectes tan importants com les garanties d’inversors o panells.

T’acostem les novetats

Constant renovació. Permanentment en formació per conèixer els productes que estan llençant les principals marques del sector.

Empresa sostenible

Entenem que una empresa dedicada a les energies renovables ha d’anar lligada a la divulgació d’uns valors humans, ètics i mediambientals.